Ce spune ziua de nastere despre tine?

Celor nascuti pe 1 le place sa fie sefi

1. SEF: vrei sa fii numarul 1! Increderea pe care o ai in tine e impresionanta. Daca cineva se descurca foarte bine in viata, atunci tu esti acela/aceea!

2. POPULAR: vrei sa fii in centrul atentiei! Pe toti ii invarti pe degete. Esti o persoana indragita si mereu dispusa sa-i asculti pe ceilalti. Cand te gandesti si la tine?

3. ALBINUTA HARNICA: viata ta e condusa de cariera. Curajul si puterea ta iti ofera reusite in orice fel, astfel incat in profesie nimeresti mereu pe primul loc.

4. ONEST: nimic nu-ti scapa, ghicesti intentiile tuturor! Uneori, poti fi privit(a) cu ochi rai din cauza faptului ca iti spui direct parerile.

5. ENIGMATIC: pe tine e greu sa te ghiceasca cineva! Lasi putini oameni sa priveasca in sufletul tau. Trebuie sa inveti sa te deschizi in fata altora.

6. CEL MAI BUN PRIETEN: dai amicilor tai si camasa de pe tine. E destul de usor sa se foloseasca oamenii de tine - trebuie sa te aperi de asta!

7. LUPTATOR: pana sa-ti gasesti norocul, soarta ti-a pregatit probleme grele... dar tu le vei rezolva pe toate daca dai atentie detaliilor vietii.

8. ARTIST: puterea creativa ti se plimba prin vene 24 de ore din 24! Ideile tale impresioneaza, insa ti-ai dori sa nu zboare asa repede.

9. JUSTITIAR: cand se intampla o nedreptate, imediat incerci sa o combati! Esti curios si absorbi toate cunostintele!

10. VISATOR: preferi sa visezi cu ochii deschisi decat sa fii cu picioarele pe pamant! Si bine faci, pentru ca visele tale devin realitate.

11. PESIMIST: mai bine negru decat colorat! Inclini sa crezi ca totul merge rau. Doar tu poti sa-ti construiesti increderea in lume.

12. STILAT: bunul-gust este cu tine! Treci prin viata cu surasul pe buze si dai la o parte aspectele ei negative.

13. AVENTURIER: nu exista ghinioane pentru tine! Prin curajul tau inlaturi orice ti se opune, dar... cateodata depasesti chiar si tinta.

14. ROMANTIC: sa gasesti marea iubire este scopul vietii tale! Partenerii draguti iti sucesc imediat mintile - dar si tu lor!

15. AMBITIOS: scoala, munca, prietenie - la tine totul merge perfect. Vrei sa ai control total asupra tuturor lucrurilor.

16. BOMBA: in tine arde un vulcan! Din nefericire, n-ai curajul sa faci mai nimic. Esti mai degraba introvertit(a), dar cand e sa dai frau liber maniei, toti se ascund.

17. GRABIT: pe locuri, fiti gata, start! Traiesti la maximum, de parca n-ar mai exista ziua de maine si din acest motiv pierzi din vedere detaliile.

18. CLARVAZATOR: ai o inclinatie catre lucrurile supranaturale. Ai incredere in capacitatile intuitive, ele te vor conduce spre centrul succesului!

19. ORATOR: nu exista nici o ocazie in care sa nu gasesti o vorba potrivita. Astfel reusesti sa scapi cu bine din toate situatiile neplacute.

20. CERCETAS: te simti apropiat(a) de natura si te plictisesti cand te afli in casa. Cu mult tact, afli care sunt grijile si nevoile oamenilor de langa tine.

21. OPTIMIST: chiar si atunci cand e innorat, tu tot mai gasesti o portiune de cer senin. Maniera ta pozitiva iti aduce o multime de prieteni.

22. CICALITOR: orice idee de-a ta va fi pusa in aplicare, nu conteaza cum. Insa acest lucru ii calca pe nervi pe cei din jur.

23. INCAPATANAT: ai o parere si doar aceea conteaza! Te lupti pentru pozitia ta si pentru asta te admira multi. Restul ar vrea sa-ti descopere slabiciunile.

24. RASFATAT: vrei sa fii rasfatat(a) cu lucruri frumoase, de care te bucuri ca un copil. Din acest motiv nu poate sa fie nimeni suparat pe tine.

25. COPIL: inca n-ai descoperit partea serioasa a vietii. Dar de ce sa o si cauti? Exista lucruri mai importante pentru tine.

26. DEVOTAT: cand iti daruiesti inima, atunci este pentru totdeauna! Fie ca e iubire sau doar prietenie, ai putea sa treci pentru cineva prin foc.

27. DRAGUL MAMEI: chiar daca nu vrei sa admiti, familia si radacinile sunt foarte importante pentru tine.

28. BUN DE PUS LA RANA: ii ajuti pe cei din jur sa se 'vindece' de necazuri in dragoste, griji sau stres si gasesti o poarta de iesire din toate problemele.

29. VULCAN: oriunde apari, nu ramane nimic la fel cum era. Ai talentul sa schimbi totul in jurul tau. Din pacate, uneori iti lipseste tactul.

30. SUPERSTAR: stralucesti ca o stea si te lasi cu placere admirat(a). Orice compliment din partea celor de sex opus reprezinta drumul spre inima ta.

31. BUNATATE INTRUCHIPATA: ai inima dulce ca o ciocolata si comportamentul delicat precum crema. Pentru multi vei ramane insa 'cel/cea mic(a)'.

~ Indicii oferite de revista Bravo Girl